News • 14.02.2024

Seagate SkyHawk AI 24 TB zvyšuje kapacitu a výkon zabezpečenia

Seagate® Technology Holdings, svetový líder v riešeniach infraštruktúry pre hromadné ukladanie dát, uviedol na trh nový pevný disk (HDD) Seagate® SkyHawk™ AI 24 TB pre video a zobrazovacie aplikácie. Po nedávnom uvedení kapacitne špičkového pevného disku Seagate® Exos™ X24 24 TB na báze konvenčného magnetického záznamu spoločnosti SkyHawk AI 24 TB rieši rastúce potreby zabezpečenia dát.

Keďže organizácie implementujú aplikácie poháňané umelou inteligenciou, výkon a celkové náklady na vlastníctvo čoraz viac závisia od schopnosti organizácie efektívne ukladať obrovské súbory údajov a pristupovať k nim. Seagate SkyHawk AI 24TB je pokročilý disk s optimalizáciou špeciálne navrhnutý pre sieťové videorekordéry (NVR) s podporou AI pre aplikácie zabezpečenia a spĺňa výzvu dnešných pokročilých systémov analyzovať a zaznamenávať videozáznamy a súčasne podporovať analýzu grafickej karty GPU.

SkyHawk AI sa inteligentne prispôsobuje tak, aby vyhovovala dnešným rôznorodým monitorovacím prostrediam, ktoré podporujú až 64 streamov HD kamier a 32 ďalších streamov AI. Disk je prispôsobený pre prostredie NVR s umelou inteligenciou pre spustené aplikácie okrajového zabezpečenia, podporuje 10 000 hodín videa a analýzy vrátane veľkého pracovného zaťaženia 24/7 monitorovacích systémov s podporou AI a zároveň zaisťuje nulové vypadávanie snímok pomocou výkonného firmvéru AI ImagePerfect™ od Seagate.

Riešenie podnikovej triedy SkyHawk AI sa vyznačuje vysokou spoľahlivosťou so stredným časom medzi poruchami až 2,5 milióna hodín a mierou pracovného zaťaženia 550 TB/rok – trikrát viac ako štandardné monitorovacie pevné disky a až desaťkrát viac ako desktopové pevné disky. Nástroj SkyHawk Health Management od spoločnosti Seagate v kompatibilných systémoch NVR aktívne sleduje podmienky prostredia a používania a v prípade potreby odporúča preventívne opatrenia. SkyHawk Health Management tiež obsahuje RAID RapidRebuild, ktorý obnovuje dáta až trikrát rýchlejšie ako štandardné pevné disky. Disk zahŕňa predĺženú päťročnú záruku na produkt a tri roky služby Seagate Rescue Data Recovery Service.

 

O spoločnosti Seagate

Seagate Technology je popredným inovátorom riešení veľkokapacitného ukladania dát. Vytvára prelomovú technológiu, aby mohli používatelia s istotou ukladať svoje údaje a podľa potreby ľahko odomknúť ich obsah. Spoločnosť Seagate, založená pred viac ako 45 rokmi, doteraz dodala viac ako štyri miliardy terabajtov dátovej kapacity a ponúka kompletné portfólio úložných zariadení, systémov a služieb zabezpečenia po cloud. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako spoločnosť Seagate vedie inováciu úložiska, navštívte stránku www.seagate.com a ich blog, prípadne sledujte Seagate na sociálnych sieťach.

VIAC INFORMÁCIÍ O 24 TB DISKU TU >